WebiPost uporabljajo tudi:

 

tl_files/Clanki/Mejlingi/logo_lisac.gif Univ. dipl. ing., Blaž Lisac. MBA:tl_files/Clanki/Mejlingi/Blaz.JPG

Priprava direktne pošte za naše stranke nam je vedno vzela nekaj dni - priprava tiska, dogovor s tiskarjem in tisk, priprava baze in tiskanje nalepk, nato pa še pošiljanje preko pošte. Sedaj lahko vse opravimo prej kot v nekaj urah. V sistemu WebPost pismo sami oblikujemo in dodamo bazo, za vse ostalo je poskrbljeno avtomatsko – pismo je naslednji dan pri naročniku. In poleg vsega vse lahko naredimo on-line, kar pomeni, da mi ni potrebno biti v pisarni. Priporočam tudi vam.

 

tl_files/Clanki/Slike/Golob.jpg Matej Golob , WebSphere CEE Sales Leader pri IBM

 

tl_files/Clanki/Mejlingi/Chemass logo.pngChemass d.o.o., merilni sistemi:

z EPPS d. o. o. sodelujemo večkrat letno, ko pošiljamo marketinška obvestila strankam. Sodelovanje je dobro, priprava dokumentov v WebiPostu je enostavna, pošiljke so natisnjene, zgibane in oddane isti dan. S sodelovanjem in podporo smo zelo zadovoljni.

 

tl_files/Clanki/Mejlingi/LogoAgil_5.jpgAgil d. o. o. , Anže Kozina, direktor:

Za WebiPost smo zvedeli v medijih. Rešitev je bila zanimiva, zato smo se odločili preizkusiti nov marketinški kanal. Pošto oddali hitro, enostavno in brez ročnega dela. Spoznali smo novo učinkovito orodje, ki prihrani veliko časa in ročnega dela. Dobili smo povpraševanja novih strank.

 

tl_files/Clanki/Mejlingi/conrad_logo.png Conrad Electronic d. o. o., Marko Prijon, vodja poslovanja s podjetji:

Iskali smo primerno rešitev, kako bi preko klasične pošte poslali ponudbo. Ker ločujemo ciljne skupine glede na izdelek, izvajamo več akcij hkrati. Iskali smo rešitev, ki omogoča hitro pripravo pošte, brez ročnega dela.  Iskali smo rešitev, ki bi nas hitro pripeljala do želenega cilja. Pošto smo oblikovali in oddali hitro, enostavno in brez ročnega dela. Spoznali smo novo učinkovito orodje, ki prihrani veliko časa in ročnega dela. Dobili smo dober odziv na poslane ponudbe.

 

 

tl_files/Clanki/Slike/Gibis em logotip.gifGibis-em d.o.o.

 

Ostale izpostavljene storitve

Pojdi nazaj