Naše storitve

Webipost je spletno mesto, ki Vam ponuja vrsto različnih uporabnih storitev:

Uporaba preferenčne baze Pošte Slovenije

Preferenčne baze omogočajo selektivno izbiranje strank, glede na njihove preference. Pošta Slovenije, matično podjetje družbe EPPS, ima eno največjih preferenčnih baz v Sloveniji in po dogovoru z njimi, lahko uporabniki WebiPosta to bazo na enostaven način uporabljajo v aplikaciji. To je baza fizičnih oseb, ki so privolile v prejemanje pošte z določeno vsebino (bodisi avtomobilizem, turizem, dom in prosti čas ali podobno). Izbirate lahko med različnimi kotegorijami,kot so avtomobilizem, dom, tehnika,...

 

Če če izberete Preferenčno bazo se na konec dokumenta izpiše opozorilo: »Vsebine v okviru tega sporočila ste prejeli iz naslova vašega naročila na brezplačno storitev Vaša pošta pri Pošti Slovenije. V primeru, da sporočil iz naslova storitve Vaša pošta ne želite več prejemati oz. se želite od storitve odjaviti, lahko to željo kadarkoli izrazite v pisnem sporočilu, ki ga pošljete na naslov Pošta Slovenije, d. o. o., Področje trženja, 2500 Maribor.«

To sporočilo je pri uporabi Preferenčne baze Pošte Slovenije obvezno, sicer Pošta Slovenije pošiljke zavrne. 

 

Za več informacij pokličite brezplačno telefonsko številko: tl_files/Clanki/Mejlingi/080 29 98_NASA.jpg

Pošiljanje naslovljene pošte

Pošiljanje naslovljene pošte je zamudno opravilo. Poleg vsebinske priprave pisma se moramo posvetiti tudi primerni grafični obliki, kar pogosto zahteva še pomoč zunanjih izvajalcev. Ko je pismo pripravljeno, ga je potrebno natisniti, vložiti v kuverte in poslati. WebiPost je enostavna rešitev, ki Vam privarčuje čas in denar.

Priprava direktne pošte

WebiPost je zanimivo orodje za pripravo različnih oblik direktne pošte. Pripravite naslovljeno vabilo, predstavitev nove ponudbe, akcijsko pismo. Izbirajte iz množice ponujenih grafičnih in vsebinskih predlog.

Pripravljene grafične predloge

Izmed ponujenih izberete prazno predlogo ali eno od pripravljenih barvnih predlog. Če imate pripravljeno svojo grafično predlogo jo lahko uvozite v WebiPost. Na izbrano osnovo nato uvozite logotip ter dodate tekste.

Kreiranje dokumentov

Webipost ponuja predloge za različne dokumente:

  • račun,
  • opomin,
  • vabilo,
  • obvestilo,
  • ponudbo,
  • voščilo,
  • zahvalo
  • in še mnogo več.

Lahko jih uporabite ali prilagodite. Če vam to ne ustreza, lahko uvozite svoj tekst ali ga napišete direktno na grafično predlogo.

Kako začeti in delati z WebiPostom? Pomoč najdete tukaj: tl_files/Clanki/_thumbs/_PDF_32.png

Izbira vrste papirja in oblike kuverte

Izbirate lahko med več vrstami papirja ter oblikami kuvert.