Prednosti za vas

Celovita storitev olajša delo.

Na spletnem mestu sestavite besedilo, izberete ustrezno oblikovno in grafično predlogo, povežete dokument z bazo spremenljivih podatkov in ustvarite želeni dokument (pismo, vabilo, račun, oglasno sporočilo ali drugo sporočilo za svoje stranke). Ko končate, izberete kuverto in način pošiljanja. Tu se vaše delo in skrb končata.


Potrebujete le računalnik in dostop do svetovnega spleta.

Vse lahko uredite iz svojega delovnega mesta ali od doma, kjerkoli in kadarkoli.


WebiPost je dostopen 24 ur na dan.

Delo lahko prilagodite svojemu delovnemu ritmu in času, ki ga imate na voljo. Če ste uspešnejši popoldan ali ponoči to ni več problem, saj niste vezani na redni delovni čas.


Sam svoj gospodar.

Z aplikacijo WebiPost ste popolnoma samostojni, saj imate vpliv na celotni potek nastajanja dokumenta. Tako niste vezani na roke ali delovni čas zunanjih izvajalcev.


Brez skrbi.

Vse uredite na spletnem mestu www.webipost.si, za tisk poskrbimo mi. Ali bo dovolj papirja? Je v kartuši še črnilo? Kako se lahko tiskalnik pokvari ravno v tem trenutku? Na ta vprašanja bo od sedaj odgovarjal Webipost.


Hitro in učinkovito.

Četudi imate večje naročilo je obdelava hitra, zato je lahko naročilo natisnjeno in oddano na pošto še isti dan, torej hitreje, kot če delate to ročno.


Pripravljena besedila.

Če niste vešči kreativnega pisanja, si pomagajte z že pripravljenimi predlogami. Lahko jih prevzamete, prilagodite ali le uporabite kot idejo.


Bogata izbira grafičnih predlog.

Izmed ponujenih predlog izberite tisto, ki ustreza vašim željam in potrebam. Tako prihranite strošek oblikovanja.


Prihranite čas.

Čas ki ga boste prihranili, ker ne naročate več papirja, kartuš in kuvert, ne čakate da bo tiskalnik deloval in ne pošiljate dokumentov sami, lahko namenite pomembnejšim ali prijetnejšim opravilom.


Sledite naročilu.

Sistem vas preko e-pošte obvešča o stanju naročila.