Z računom bi poslali še promocijski material

Uporabljate WebiPost za pošiljanje računov? Še ne? Webipost ima pripravljene standardne obrazce obrazce kot so BN02 in PP02, ne da bi vam jih bilo potrebno tiskati. Bazo s podatki o računu (naslovnik, sklic, znesek…) uvozite v aplikacijo, za ostalo poskrbi WebiPost. Če želite lahko računu dodate tudi obvestilo ali prospekt. Najprej se prijavite v WebiPost. Nato izberite grafično predlogo Račun. Vnesite svoje podatke, uvozite bazo naslovnikov in podatkov o računu. Nato dodajte še eno stran. Tu boste izdelali Ponudbo. Izberite eno od predlog Ponudba ter vnesite svoj logotip, slike in opise izdelka. Ko končate izberite kuverto ter potrdite naročilo. Vaše delo je zaključeno.

WebiPost bo vaše račun in ponudbo združil, natisnil, zgibal, vložil v kuverte in preko Pošte Slovenije poslal prejemnikom; lahko pa ga namesto vas tudi shranimo.

 

V primeru uporabe tiska splošnih položnic na obrazcih PP02, morate imeti  za to ustrezno dovoljenje Banke Slovenije. Za uporabo plačilnega naloga BN02 posebno dovoljenje ni potrebno. Potrditev naročila tiska splošnih položnic PP02 šteje kot potrditev naročnika, da razpolaga z ustreznim dovoljenjem Banke Slovenije.

Možnosti